joi, 10 septembrie 2015

Tipuri de prieteni



DUPA ANI SI ANI... m-am decis sa fac si postarea asta

Ok... There goes nothing.

1. "Prietenul ocazional"

Hai mai ca toti avem genul asta de prieteni, vorbim cu ei doar cand ne plictisim si mergem la pretreceri din cand in cand, ca un fel de prieten de rezerva atunci cand nu ai cu cine sa vorbesti.

2. Gimme gimme gimme

Asta e genul de prieten cu care esti sys\bro si de fiecare data cand intrii pe el\ea e tot inimioare si pupici, dar sa fim seriosi... Vorbesti cu el doar cand ai nevoie de ceva. Si evident ca o sa iti faca pe plac, doar sunteti "bff"

3. ....Te cunosc?

Genul de persoana care ti-a fost prieten extrem de bun in trecut, erati surorile muratura *true story* dar acum nu mai stiti NIMIC unul de altul, bine poate unul dintre voi stie, celalalt... e in ceata total. Si singurele momente cand va trimiteti mesaje e cand dati spammuri pentru StarBazar, NCG sau ce mai stiu eu.

4. *cries*

Genul de prieten la care te plangi de absolut oriceeeeee lucru, fie ca iti moare pisica, fie ca te lasi de Stardoll (sa fim seriosi, nu te lasi. Cu totii stim asta, Stardoll is love, Stardoll is life) Fie ca nu mai ai mancare, fie ca se destrama trupa ta preferata... Si pun pariu ca persoana aia nici nu te asculta si abia asteapta sa taci din gura. (True story, si eu sunt prietenul ala uneori)

5. Pup la poponeata

 Genul de prieten care te lauda toata ziua, iti zice cat de tare esti si blablabla, si pentru ce? pentru peruci si cadouri, duuh. Dar evident ca pe tine nu te deranjeaza, cui nu-i place sa fie laudat? Te simti ca o vedeta.

6. NOBUL

Vine la tine la petreceri si prima intrebare e: Vrei sa fim prietene\prieteni??!?!?!?!?!?!!!?!?!? Si probabil o sa te streseze pana ii zici da, il adaugi la prieteni... Si asa traiesti cosmarul vietii, deoarece o sa iti dea toataaaaaaaaaaa ziua mesaje pe chat. Plus ca e analfabet\a. Asta daca nu il dai din start afara... Dupa o sa iti dea mesaje in GuestBook si o sa te intrebe de ce........ TRUE STORY.

7. Trisorul

Stardoll-ul e plin de prieteni de genul, care stiu toate cheat-urile si trucurile ca sa castige orice, si tot scapa cu contul intact.. Dar nu vrea sa iti zica nici unul sa nu afle Stardoll-ul >_> Sau, ti le zice daca ii dai bani ...

8. Laudarosul\egoistul

Se lauda ca are nu stiu cati Stardolari si nu stiu cate zile de Royal da tie nu ti-ar da nimic nici sa moara.

9. Cel mai bun prieten al palmutei

 Probabil injuraturile sunt cel mai obisnuit lucru pentru acest tip, si scrie cu =]]]] si se da mare ca stie nu stiu ce cuvinte nasoale... Da nici sa le scrie bine nu poate

10. ....Esti aici?

Genul de prieten cu care te intelegi de minune, dar cand ii dai un mesaj tre sa astepti 2 ore sa iti raspunda...si dupa iese :\



Si acum... Cum m-as descrie pe MINE ca prietena?

Pot spune ca am fost cate una din toate la "viata" mea pe Stardoll..  Dar daca ar fi sa imi dau o porecla ar fi cea de "Heiheiheiheiheiheihei". Am obiceiul sa intru pe prietenii mei cei mai buni din secunda in secunda. Si sunt destul de sigura ca unii sunt satui de mine xD





Keep it Stardoll!

XoXo, Luiza.