vineri, 18 septembrie 2015

Tipuri de cititori pe blog

Salut ... nu stiu daca v-o spun prea direct ,dar ..Luiza vrea sa inchida blogul ,si aceasta e ultima mea postare  :( .....

Glumesc !

Muahahaha ,v-ati speriat ,nu ? Hai ,ca v-ati speriat putin :D .Nu este nimic inneregula cu blogul ,totul merge struna ,vizualizari multe ,comentarii (de la o singura persoana ,dar macar sunt ) ,dar ,e ceva ciudat .....

E A O SUTA POSTARE !!!!!

Bumti ,bumti ,bumti ,bumti B|

Si am vrut sa postez ceva mai special adicaaa

Tipuri de cititori pe blog

*Pa dum tss *

Nu puteam sa fac ceva mai special ,gen giveaway ,in primul rand ca nimeni nu va comenta ,oun pariu pe asta ,si in al doilea rand sunt leftera .Acum ,vreau sa vad in comentarii daca vreti sau nu un giveaway .Si nu vreau sa fie doar Adriana si Luiza ,nu.Pana nu vad mai multe comentarii pozitive de la mai multe persoane ,nu fac nici un giveaway .

Deci ,sa trec la postarea in sine .


Tipuri de cititori de pe blog


1.Cititorul infocat

E tipul de cititor care viziteaza toata ziua blogul sa vada daca e ceva ,postare noua .O viziteaza oriunde : acasa ,la scoala ,in masina ,la bunici ... poate chiar si la o petrecere .Si se supara când pierde o postare si devine veche. Aici ma simt >.<

2.Cititorul caruia ii place sa isi exprime parerea

E acel cititor care comenteaza la aproape fiecare postare ,si daca nu comenteaza la o postare ,propietarii blogului incep sa se panicheze (asta sunt eu si Luiza ) .Si da ,Adriana ,da ,despre tine vorbesc acum ,e cu dedicatie xD

3.Cititorul din alta tara

E acea persoana careia ii place un blog in alta limba ,desi nu intelege nimic si se uita doar la poze. Poate mai da translate cu Google ,dar tot nu va intelege nimic .
Google saboteaza gramatica .

R.I.P. Gramatica :'(

4.Cititorul copy-paste

Acest cititor are si el un blog de care nu stie mai nimeni de el ,si copiaza toate postarile de la un blog mai popular .Apoi isi castiga faima când afirma ca postarile sunt copiate de la el ,si devine o mare rivalitate intre blogul copiatorului si a blogului popular .
Evangeline ,pwp !
Federico ,pwp !

:x

5.Cititorul neinteresat

Citeste cateva postari ,nu ii plac si apoi viziteaza din an in Pasti sa vada ce s-a mai intamplat intre timp .

6.Cititorul barfitor

Scrie disperat in comentarii barfe ,fie ca sunt adevarate ,fie nu ,si asteapta mult si bine sa se faca o postare cu barfele lui .

7.Cititorul negativist

Se ia de toti scriitorii unui blog ,zice ca postarile sunt copiate si ca sunt de proasta calitate ,dar defapt ,el are boala doar pe cineva anume din scriitorii blogului si arunca cu rosii in toata echipa .

Caaam atat pentru a o suta postare (mo ce ciudat suna ) ,sper ca v-a placut ,ca imi apreciati efortul de a posta in timpul scolii ,si LA MULTI ANI !!

Nu uitati ,scrieti in comentarii daca vreti sa facem giveaway-ul .

XoXo Bianca <3


p.s. nu am semnatura ,sunt pe laptopul meu nou B|
*o lacrima*