sâmbătă, 25 iunie 2016

Cherries, cherries everywhere



Guess who's back, back, back
Back again!

Cherry in sus, Cherry in jos deja innebunesc

Mai, eu ma gandesc, daca nimeni nu stie cine e Cherry de fapt, nu ar insemna asta ca oricine ar putea sa intre in Stardoll daca e un hacker priceput si sa zica ca e Cherry? Serios acum!

Ieri sau alalta-ieri o anumita persoana si-a facut un cont fals, a scris un articol care continea material pornografic, si a schimbat si fundalul (acolo unde vezi tu un oras Stardoll nu stiu cum sa zic) a dat broadcast la postare si Facebook-ul a innebunit, din fericire eu nu eram pe Stardoll cand s-a intamplat.

Plus ca in ultima vreme s-au furat multe conturi, sau s-au schimbat numele unora, ceea ce e destul de ciudat din moment ce nu poti schimba numele unui cont.

Plus ca eu am crezut ca Charles nu mai merge? Sau atata ca nu mai poti duplica peruci? Sunt confuza

E adevarat, oricine poate sa se invete putin in Charles si sa schimbe culorile unei papusi sau asa, dar nu inteleg faza cu furatul conturilor, e cu Charles? Sau cu un program mai avansat?

Stiu ca postarile despre Cherry sunt parca un trend pe blogul asta dar ma amuza asa tare ca toti ne speriem pe un fruct.

Ce ma enerveaza pe mine ca in loc sa lucreze mai mult la securitatea lor, Stardoll-ul fac update-uri de doi lei.

Nici nu stiu unde vreau sa ajung cu postarea asta dar pur si simplu ma deranjeaza faptul ca niciodata nu poti stii cand o sa ti se fure contul idk.


Keep it Stardoll!

XoXo, Luiza